Torenvalk 19, Meppel

Verkocht

Bekijk de video

Groene omgeving

Te koop met NHG

Nabij scholen en winkels

Kenmerken van de woning

  • Adres

    Torenvalk 19

  • Stad

    Meppel

  • Postcode

    -

  • Gemeente

    -

  • Bouwjaar

    1995

  • Volume

    521 m³

  • Prijs

    Verkocht

  • Perceeloppervlakte

    243 m²

  • Woonoppervlakte

    151 m²

  • Tuinoppervlakte

    78 m²

  • Tuinligging

    Oost

  • Verdiepingen

    3

  • Kamers

    5

  • Slaapkamers

    4

Over de woning

Op een mooie locatie aan een brede singel in de wijk Oosterboer staat dit lichte, UITGEBOUWDE HELFT VAN DUBBEL WOONHUIS met vrij uitzicht over waterpartij en gelegen direct nabij het ringpark. Basisscholen, winkelcentrum, gezondheidscentrum en buurtcentrum zijn allemaal op korte afstand gelegen. De perceeloppervlakte bedraagt 243 m2 eigen grond. Met een woonoppervlakte van 151 m2 en een inhoud van maar liefst 521 m3 biedt deze woning volop leefruimte!

Deze woning heeft een eigen website met daarop full screen (360) graden foto's, een video, informatie over de buurt en vele extra's. Download de brochure en klik op de link om naar de website te gaan!

INDELING:
BEGANE GROND: Riante entree/hal met trapopgang naar de eerste verdieping en toiletruimte, woonkamer met vrij uitzicht aan de voorzijde en ruim eetgedeelte met schuifpui naar de achtergelegen tuin. moderne keuken met eetbar welke is voorzien van uitgebreide inbouwapparatuur (o.a. 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser), doorgang naar bijkeuken/berging.

1E VERDIEPING: Zeer royale overloop met aparte toiletruimte, wasruimte met opstelplaats voor cv-ketel en wasmachine, totaal 3 goede slaapkamers van 9, 11 en 20 m2, vaste trap naar ...

2E VERDIEPING: Hier bevindt zich nog een 4e slaapkamer van ca. 11 m2.

De vrij gelegen achtertuin heeft een zonnig terras met zonnescherm en is ook middels een achterom bereikbaar. De woning is volledig geïsoleerd en voorzien van een energielabel B.

De ruime opzet van de grote waterpartijen van de Torenvalk staan garant voor veel woonplezier en weinig verkeersbewegingen. Een woning met veel ruimte en speelse vormgeving.

Nieuwsgierig geworden? Bel ons voor een afspraak op 0522-252200.

Meppel
Wat Meppel aantrekkelijk maakt om te wonen, is de combinatie van natuur, groen, ruimte en de historie. In Meppel woon je tussen 3 schitterende natuurgebieden in. De mooie natuur biedt je uitgebreide mogelijkheden om te kunnen wandelen, fietsen en varen.

De sfeervolle grachten, de pleziervaarten en de vele evenementen rond de pleinen maken de stad Meppel sprankelend voor iedereen. In Meppel kan je gezellig uitgaan, er zijn diverse gezellige cafeetjes en restaurantjes. Ook heeft Meppel een schouwburg, een bioscoop, diverse musea en kleine galerieën.

Ligging
In meerdere opzichten een prachtig gebied met bijzondere kwaliteiten. Zoals de ligging ten opzichte van het oude centrum en station, de scholen en winkels in de Oosterboer en de bereikbaarheid van de autowegen. De nieuwe rondweg zorgt voor een korte en snelle route naar alle richtingen. De ligging nabij het ringpark zorgt voor diverse uitloopmogelijkheden met gevarieerde natuur binnen handbereik.

Bereikbaarheid
Meppel ligt strategisch en centraal tussen Zwolle, Groningen en Leeuwarden. De stad is prima ontsloten via wegen, spoor en water. Binnen luttele minuten rijdt u al op de N375 of op de snelweg (A28/A32).

Plan een afspraak

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

joost vente

Joost Vente

Makelaar

Plan een afspraak
joost vente