Douwenmaat 8, Meppel

105.000 k.k.

Kenmerken van de woning

 • Adres

  Douwenmaat 8

 • Volume

  -

 • Stad

  Meppel

 • Perceeloppervlakte

  1015 m²

 • Postcode

  7942 KD

 • Woonoppervlakte

  -

 • Bouwjaar

  -

 • Verdiepingen

  1

 • Prijs

  105.000 k.k.

Over de woning

’16 panelen’

Ambachtelijk gebouwde industrieloods,
atelier ruimte, bijzondere bedrijfsruimte.

Geheel of gedeeltelijk te huur of te koop, onder kunst gebouwde ambachtelijke industrieloods. 450 m2 begane grond en 350 m2 verdiepingsvloer op een kavel van ruim 1000 m2. Verticaal opgedeeld in ruimtes vanaf 75 m2 voor een huurprijs van
€ 700,- excl. BTW per maand of koopsom van € 105.000,- k.k. per unit

Alles is anders aan deze loods, degelijk beschrijft het niet, alles is dikker en degelijker en mooier rauw vormgegeven dan wat je verder ook aan nieuw gebouwd zult vinden. De stijl van de eigenaar/kunstenaar brengt herinnering aan vroeger en een nieuwe rauwheid samen en is in alles duurzaam. Strak en speels wisselen elkaar continu af en dat schept een prettige sfeer. Hoge ruimtes, beneden ruim 4 m boven 3,5 m (aflopend).

Het geheel is gelegen aan de rand van het industrieterrein Noord in Meppel en biedt een idyllisch uitzicht op de woonschepenhaven en de Drie Kalkovens. Het omliggende gebied is tevens een mooi wandelgebied waar veelvuldig gebruik van gemaakt wordt.

Op staal gefundeerd. Goed geïsoleerde 23 cm dikke dubbel gewapende betonvloer voorzien van vloerverwarming. Buitenmuren halfsteens spouwmuren voorzien van naadloos gespoten polyurethaanisolatie. Scheidingsmuren halfsteens spouwmuren voorzien van geluiddempende steenwolisolatie. Verdiepingsvloer beton kanaalplaat. Dak naar het Zuiden aflopende geïsoleerde dakplaat.

Alle delingen zijn voorzien van ruim Noorderlicht. En de helft van het gebouw heeft grote openslaande deuren op het Zuiden.

Vanaf 75 m2 1 trap, 1 toilet en een scheiding tussen boven en onder.

Het pand is momenteel in de afbouwfase en er is nog veel mogelijk.

Voorbeeld unit 75 m2. Entree grote loopdeur en dubbele garagedeur bieden toegang. Achter de voordeur mooie stoere trap naar boven en onder de trap een toilet wat doorloopt in een hal naar de bovenverdieping. Boven en onder zijn gescheiden door een wand met openslaande deuren waardoor een heftruck boven kan bevoorraden (heftruck is in het gebouw aanwezig). Begane grond 75m2 verdieping 50m2 totaal 630m3

Plan een afspraak

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

joost vente

Joost Vente

Makelaar

Plan een afspraak
joost vente