Woning verkopen

Woning verkopen

Zelf je huis verkopen? Of toch liever met een NVM makelaar? Je huis verkopen doe je bij voorkeur snel en het liefst met een zo hoog mogelijke opbrengst. Wij helpen je om er uit te halen wat er in zit. Alles dus, wat ons betreft. En daar doen wij meer dan ons best voor.

Met ons team staan wij garant voor een succesvolle verkoop van jouw huis. Wij zorgen dat we optimaal geïnformeerd zijn over jouw huis. We willen veel van je weten en dat maakt dat wij in staat zijn toekomstige kijkers uitstekend te informeren. Hiervoor hebben wij een uniek verkoopproces ontwikkeld.

Wij zorgen namelijk voor een optimale maar bovenal zeer professionele presentatie van jouw huis. We laten een vastgoed fotograaf (360 graden) foto’s maken, een video én plattegronden. Je woning krijgt vervolgens een eigen website, een digitale brochure feitelijk. Dit website adres is de straatnaam en het huisnummer van je woning (www.straatnaamhuisnummer.nl). Het is een luxe presentatie die vele extra’s biedt. Zo informeren we geïnteresseerden in jouw huis over de zonnegrens; Op welk moment schijnt de zon in jouw tuin? Maar ook laten we zien of de woning geschikt is voor zonnepanelen. Benieuwd naar de dichtstbijzijnde school? Ook deze informatie is zichtbaar. Een voorbeeld van deze unieke en professionele presentatie is bijvoorbeeld https://verlengdemiddenraai75.nl. Bezichtigingen geven we aan je door zodra wij een aanvraag hebben ontvangen, we plannen deze altijd in overleg met jou. We begrijpen dat ook jij een agenda hebt en in de gelegenheid moet zijn om bijvoorbeeld oppas te regelen voor de kinderen. Wil je geen bezichtigingen op maandag? Prima, dan houden we hier rekening mee!

We vertelden je net dat wij graag optimaal geïnformeerd zijn. Daarom koppelen we een eerste reactie van de kijkers na een bezichtiging gelijk aan jou terug. Zo blijf jij ook optimaal geïnformeerd over wat wij doen!

Onze ervaring, kennis en kwaliteiten staan garant voor maximale resultaten. Verkopen is namelijk ons vak en vooral onze passie. Meer weten over onze werkwijze en hoe wij jou kunnen helpen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact op

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

Benieuwd naar de waarde van je woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan