Woning aankopen

Woning aankopen

Het kopen van een woning zal voor jou waarschijnlijk geen dagelijkse kost zijn, maar hoogstwaarschijnlijk wel meteen één van de belangrijkste financiële transacties in je leven, zo niet dé belangrijkste. Daarbij wil je je uiteraard goed laten adviseren en begeleiden. Wij luisteren naar je en stellen je ‘kritische’ vragen over je woonwensen. Voor ons is het kopen van huizen namelijk wél dagelijkse kost.

In deze hectische markt moet je namelijk soms snel handelen. Daarom gaan wij tijdens een bezichtiging met je mee. We kunnen de bouwkundige staat van de woning beoordelen en wijzen je op belangrijke elementen die je wellicht zelf over het hoofd zou zien. Misschien is er een raam ‘lek’, zitten de tegels in de badkamer niet goed vast of laat de folie van de keukendeuren los. Op basis van onze bevindingen bepalen wij wat een realistische waarde is.

Heb je jouw droomhuis gevonden en wil je een bod doen? Zelf onderhandelen wil je liever niet, want je laat je nu eenmaal snel leiden door emoties. In goed overleg met jou voeren wij daarom de onderhandelingen. Omdat je momenteel vaak niet de enige bieder bent, geven wij ook aan welke voorwaarden je een voorsprong geven.

Met onze expertise en slimme aankoopstrategie zijn wij in staat jouw droomhuis aan te kopen tegen de beste voorwaarden. De aankoopmakelaars van Van Dorsten weten welke woningen er morgen op de markt komen! Mogen wij je helpen met het zoeken naar jouw droomhuis? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

Benieuwd naar de waarde van je woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan