Taxaties

Taxaties

Een hypotheek verkrijgen omdat je gaat verbouwen? Of heb je misschien je eerste huis gekocht? Er zijn veel redenen om een taxatie te laten uitvoeren. Van Dorsten Makelaars helpt je graag verder met een nauwkeurige taxatie.

Bij het maken van een taxatierapport komt veel kijken omdat geldverstrekkers vaak een gevalideerd rapport eisen. Wij kunnen een gevalideerd rapport, van het NWWI of de Taxateursunie, voor je verzorgen. Gevalideerd betekent dat er wordt gecontroleerd of de taxateur én de taxatierapporten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Het opstellen van een taxatierapport kun je daarom met een goed gevoel aan ons overlaten.

Naast het feit dat het rapport misschien gevalideerd moet zijn, kan snelheid ook een belangrijke rol spelen. Binnen 7 dagen heb jij het uitgewerkte rapport in je bezit. Spoedopdracht? Geen enkel probleem, wij gaan met veel plezier razendsnel voor je aan de slag!

Tevens kunnen wij je helpen met het taxeren van bedrijfsobjecten. Wellicht wil je het pand herwaarderen, een huurwaarde bepalen of heb je een financiering nodig. Onze actuele marktkennis draagt bij aan een nauwkeurige taxatie. Wij wonen tenslotte waar wij werken dus als kenner van de lokale markt zijn wij uitstekend in staat de juiste waarde vast te stellen!

Neem contact op

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

Benieuwd naar de waarde van je woning?

Vraag een gratis waardebepaling aan