Verlengde Middenraai 75, Nieuw-Balinge

499.000 k.k.

Bekijk de video

Grote tuin

Wonen en werken

Dubbele bewoning mogelijk

Kenmerken van de woning

 • Adres

  Verlengde Middenraai 75

 • Stad

  Nieuw-Balinge

 • Postcode

  7938 PB

 • Gemeente

  Westerbork

 • Bouwjaar

  1906

 • Volume

  988 m³

 • Prijs

  499.000 k.k.

 • Perceeloppervlakte

  2161 m²

 • Woonoppervlakte

  303 m²

 • Tuinoppervlakte

  1200 m²

 • Tuinligging

  zuidwest

 • Verdiepingen

  2

 • Kamers

  10

 • Slaapkamers

  6

Over de woning

Wilt u heerlijk vrij wonen in het rustieke Drenthe, of wilt u het wonen combineren met een bedrijfsmatige bestemming, laat u dan verrassen tijdens een bezichtiging. U bent van harte welkom!
Deze woning biedt niet alleen binnen tal van mogelijkheden, maar staat daarnaast op een kavel van 2161 m2 eigen grond en wordt omgeven door een fraai aangelegde tuin en heeft een garage/schuur van 90m2.
De woning dateert uit in 1906, is de afgelopen decennia een grondig verbouwd. Na de laatste verbouwing in 2000 bood het ruimte aan een riante woning, praktijk én een Bed & Breakfast. Nu is de woning in gebruik als privé-woning. Het is nog steeds mogelijk om het pand als Bed & Breakfast te gebruiken en ook in het kader van mantelzorg is de woning uitermate geschikt.

Deze woning heeft een eigen website met daarop full screen (360) graden foto's, een video, informatie over de buurt en vele extra's. Download de brochure en klik op de link om naar de website te gaan!

Indeling: gezellig ingerichte, ruime ontvangstruimte van het voormalig Bed & Breakfast gedeelte, hal met toegang tot het toilet, een badkamer met o.a. een luxe hoekbad, de trapopgang naar de eerste etage en het hart van de woning: de grote woonkeuken, met luxe eikenhouten hoekopstelling voorzien van de nodige inbouwapparatuur. Via de keuken loopt u zo de woonkamer aan de voorzijde van de woning in. Ook komt u via de keuken in de hal die toegang biedt tot een studeerkamer en wederom een trap naar de eerste etage. De hal is daarnaast de verbinding tussen de woonvertrekken en de voormalige B&B-vertrekken. Deze bestaan uit een ontvangstruimte (u komt hier binnen als u de woning aan de rechterzijde betreedt), een ruimte waar zowel aan de grote tafel gegeten kan worden, als waar rustig plaatsgenomen kan worden op de diverse gezellige zitjes. Hierachter bevinden zich een tweetal mooi ingerichte slaapkamers met ieder een luxe badkamer. Als u door de tuindeuren naar buiten gaat komt u op een eigen terrasje in de fraaie tuin.
De bovenetage telt 3 ruime slaapkamers, een toilet en een grote kamer met kitchenette en een complete badkamer.
Wat opvallend is, is het mooie uitzicht vanuit iedere ruimte. U kijkt of op de fraaie tuin óf kilometers de weilanden in.

Het pand is, vanwege een bestemmingswijziging enige jaren terug, een pand voor privébewoning met toestemming om een aantal kamers voor recreatieve verhuur te exploiteren. Ook is het wellicht mogelijk om het pand nog uit te breiden. Hiervoor dient u info in te winnen bij de gemeente.

Ligging:
Net voor het centrum van Nieuw Balinge ligt de Verlengde Middenraai, slechts 10 km verwijderd van de A28 en 8 km van Hoogeveen. De weg is aan beide zijden omgeven door uitgestrekte weilanden waardoor u vrij uitzicht heeft. Aan de verlengde Middenraai staan uitsluitend karakteristieke (half)vrijstaande woningen. Als u bij nummer 75 aankomt kunt u uw auto parkeren op eigen erf met parkeergelegenheid voor 4 auto´s óf u rijdt zo de dubbele garage in.

Deze woning heeft een eigen website met daarop full screen (360) graden foto's, een video, informatie over de buurt en vele extra's. Download de brochure en klik op de link om naar de website te gaan!

Plan een afspraak

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

joost vente

Joost Vente

Makelaar

Plan een afspraak
joost vente