Verlengde Middenraai 75, Nieuw-Balinge

499.000 k.k.

Bekijk de video

Grote tuin

Wonen en werken

Dubbele bewoning mogelijk

Kenmerken van de woning

 • Adres

  Verlengde Middenraai 75

 • Stad

  Nieuw-Balinge

 • Postcode

  7938 PB

 • Gemeente

  Westerbork

 • Bouwjaar

  1906

 • Volume

  988 m³

 • Prijs

  499.000 k.k.

 • Perceeloppervlakte

  2161 m²

 • Woonoppervlakte

  303 m²

 • Tuinoppervlakte

  1200 m²

 • Tuinligging

  zuidwest

 • Verdiepingen

  2

 • Kamers

  10

 • Slaapkamers

  6

Over de woning

Wilt u heerlijk vrij wonen in het rustieke Drenthe?

Of wilt u vrij wonen combineren met een bedrijfsmatige bestemming, laat u dan verrassen tijdens een bezichtiging.
Dit, keurige, landelijk gelegen pand biedt vele mogelijkheden. Op 2161 m2 eigen grond, omgeven door een sfeervolle tuin met o.a rozentuin en prieeltjes/zitjes. Het pand heeft een garage/schuur van 90 m2 en eigen ruime parkeerplaats.
De woning dateert uit 1906 en is de afgelopen decennia grondig verbouwd. Na de laatste verbouwing en aanpassingen (2000-2003) bood het pand ruimte aan een riante woning, praktijk en Bed & Breakfast. Het pand is nu in gebruik als privé-woning. Met gemeentelijke toestemming om een aantal kamers te verhuren. Andere opties onder andere: privé met praktijkruimte, ruimten in het kader van de mantelzorg, splitsen in twee woonhuizen (in overleg met gemeente) etc.

Indeling pand:
Het pand kun je via twee ingangen betreden. Te weten zij-ingang tuinzijde en zij-ingang parkeerruimte. Via de zij-ingang tuinzijde komt u in een halletje met toilet, badkamer met douche/ligbad, een vaste trap naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkeuken. Via de ruime woonkeuken kunt u doorlopen naar de woonkamer.
Tevens komt u vanuit de woonkeuken in een hal* die toegang biedt naar een kantoor/studeerkamer en via een(tweede) trap naar de eerste verdieping waar u verrassend in een sfeervol appartement terecht komt. Appartement met slaap-en badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich nog een tweetal slaapkamers en een toilet.

*De voornoemde hal is tevens de verbinding tussen de woonvertrekken en de voormalige B&B vertrekken. Deze bestaan uit een entree en ontvangstruimte (u komt hier ook binnen als u de woning via de zij-ingang parkeerruimte betreedt) en een tweetal comfortabele kamers met eigen badkamer. Vanuit elke kamer kunt u via een kamerdeur rechtstreeks naar het buitenterras en de fraaie tuin. De genoemde ontvangstruimte is als het ware een extra woon/zitkamer. De eerder genoemde vertrekken hebben een mechanische ventilatie, rookmelders en er is een muurhaspel met brandslang(voorschrift brandweer), en nooduitgang-verlichting.. Alle vertrekken in het pand hebben cv radiatoren. Wifi aanwezig en de gerealiseerde glasvezelaansluiting is te activeren.

Een fraai, door gemeente officieel goedgekeurd, verbouwingsplan voor de garage/schuur mag nog steeds worden gerealiseerd! Tekening bij verkoper in en/of gemeente in te zien.

Ligging pand: aan de rand van het dorp Nieuw Balinge aan de Verlengde Middenraai 75, slechts 10 km verwijderd van de A28 en 8 km van Hoogeveen (waar alle mogelijke voorzieningen zijn).
Westerbork, Emmen, Assen, Groningen maar ook Duitsland zijn snel te bereiken. De omgeving Nieuw Balinge kent meerdere fraaie toegankelijke, beschermde, natuurgebieden.

Voor alle informatie, waaronder een video, full screen (360 graden) foto's en vele extra's kijkt u op verlengdemiddenraai75.nl

Plan een afspraak

Selecteer een dagdeel (optioneel)

* is verplicht

joost vente

Joost Vente

Makelaar

Plan een afspraak
joost vente